15. OKTÓBRA - CELOSVETOVÝ DEŇ UMÝVANIA RÚK

Doteraz nikdy nebol jednoduchý úkon umývania rúk dôležitejší!

Existujú dôkazy, že pravidelné umývanie rúk môže znížiť riziko prenosu Corona vírusovej  infekcie o 36%.

S ohľadom na túto skutočnosť nás nadchádzajúci Celosvetový deň umývania rúk 15. októbra vyzýva, aby sme si v kritických časoch umývali ruky pre čistejšiu a zdravšiu budúcnosť.

Radi by sme Vás preto pozvali, aby ste sa pripojili k nášmu bezplatnému webcastu, kde budete počuť od odborníkov na prevenciu a kontrolu globálnych infekcií Julie Storr a Claire Kilpatrick o dôležitých okamihoch, kedy by ste si mali umývať ruky.

Tu sú podrobnosti:

Celosvetový deň umývania rúk 2020: KEDY si umývate ruky, ovplyvňuje VAŠE zdravie

KEDY: 15. októbra, o 14:00 SEČ / 13:00 GMT / 7:00 CST

PREZENTUJE: Julie Storr & Claire Kilpatrick, špecialisti pre prevenciu a kontrolu infekcií

Môžete sa zaregistrovať TU.



Back to Top